Vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze klanten.
Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures. Interesse? Reageer snel.

Servicemedewerker plaagdierbeheersing (regio Oost-Brabant /Noord-Limburg)

Ben jij actiegericht, kun je correct met verschillende mensen omgaan en kun je mensen goed adviseren? Dan is dit misschien jouw kans op een nieuwe carrière.  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde servicemedewerker plaagdierbeheersing die bekend is met het vak of gemotiveerd is het vak te leren.

Lees verder

Meubelmaker/Machinaal Houtbewerker

Voor een meubelfabriek in de regio Uden is PDCU op zoek naar een trotse machinaal houtbewerker. De meubelfabriek zoekt een gedreven vakman die het team van meubelmakers aan gaat vullen.Lees verder

Monteur service en onderhoud elektrotechnische installaties

PDCU zoekt een monteur service en onderhoud elektrotechnische installaties. De vacature staat uit bij een technisch installatie bedrijf in de regio Eindhoven/Tilburg

Lees verder

Tekenaar / Werkvoorbereider / Calculator elektrotechnische installaties

Voor een technisch installatie bedrijf in de regio Eindhoven/Tilburg is PDCU op zoek naar een enthousiaste Tekenaar / Werkvoorbereider / Calculator. De organisatie kenmerkt zich door een directe, betrokken en no-nonsense cultuur waar ervaren mensen elke dag aan kwaliteit werken.

Lees verder

Monteur(s) elektrotechnische installaties (van assistent tot 1e monteur)

Voor een technisch installatie bedrijf in de regio Tilburg/Eindhoven is PDCU op zoek naar enthousiaste monteurs elektrotechnische installaties.

Lees verder

1e monteur assemblage schakel- en verdeelinrichtingen (kartrekker)

PDCU  zoekt naar een enthousiaste 1e monteur assemblage schakel- en verdeelinrichtingen.  De  assemblageafdeling moet gaan uitgroeien tot een volwaardige afdeling. Met jouw leidinggevende kwaliteiten weet jij die kar te trekken en daarbij je collega’s te motiveren en te sturen.

Lees verder