Gijs de Vocht

Coach / Flow-specialist

Dit ben ik

Creatief, communicatief sterk, ervaren en vooruitdenkend. Daarnaast sta ik voor winnen, in de positieve zin van het woord. Ik ben sportief, avontuurlijk en leergierig aangelegd en kan uitdagend en verrassend uit de hoek komen. Uiteraard altijd met een helder doel voor ogen: samen de gewenste resultaten en successen behalen. Daar waar een ander mogelijk stopt, breng ik je als ervaren coach en flow-specialist net dat belangrijke laatste stapje verder.

Mijn achtergrond

Ik ben mijn carrière gestart bij de Koninklijke Luchtmacht. Hier ben ik specialistisch opgeleid, en ‘pittig slim’ gevormd. Daarna ben ik doorgegroeid als manager in het bedrijfsleven en de facilitaire gezondheidszorg. Als zelfstandige en als opleider heb ik successen behaald die me nog steeds veel energie geven. Dat ‘flow-gevoel’ wil ik graag met jou en jouw organisatie delen.

Hier sta ik voor

Anders durven denken en handelen. Als innovator en inspirator zie ik steeds weer kansen om te verbeteren. Mijn kracht is vanuit het hier en nu samen doorgroeien naar het gewenste resultaat en dit ook daadwerkelijk borgen. En dat altijd vanuit de kracht van de mens en organisatie zelf.