Vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze klanten.
Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures. Interesse? Reageer snel.

Medewerker technische dienst/magazijnmedewerker

Wij zoeken een Medewerker technische dienst voor een bouw gerelateerd bedrijf in de omgeving Uden. Je bent verantwoordelijk voor een breed en veelzijdig takenpakket als medewerker in het magazijn, waarbij je ook technische werkzaamheden uitvoert.
Lees verder

Commercieel Manager

PDCU is op zoek naar een Commercieel Manager voor een bouw gerelateerd bedrijf in de omgeving Uden. Het bedrijf werkt voor opdrachtgevers in Nederland en België, en voert alle werkzaamheden in eigen beheer uit.
Lees verder

Commercieel medewerker buitendienst (agrarische sector)

PDCU zoekt een Commercieel medewerker buitendienst voor een familiebedrijf in de regio Uden, dat zich richt op de verkoop van technische hulpmiddelen in de agrarische sector.Lees verder

Pedagogisch medewerker BSO

PDCU is voor een kinderopvang met buitenschoolse opvang (regio Oss), op zoek naar een actieve, zelfstandige en betrokken pedagogisch medewerker BSO. Je bent samen met collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Lees verder

Machine operator (profiellaser)

Voor een metaalbedrijf in de regio Uden is PDCU op zoek naar een profiellasermachine operator die het fijne team komt versterken. Het bedrijf produceert specialistische half fabricaten in staal, rvs en andere legeringen.
Lees verder

Telescoopkraan Machinist

Voor een dynamisch hijs- en transportbedrijf in de regio Uden is PDCU op zoek naar een ervaren telescoopkraan machinist. Het bedrijf biedt klanten doeltreffende oplossingen voor elk hijs- en transportprobleem.
Lees verder