Ik wil de juiste
mensen aannemen

Op zoek naar het bekende schaap met de vijf poten? Dan helpen we je gelijk uit de droom: dat bestaat niet. Wel beloven we je dat we de juiste persoon vinden. Een echte aanwinst voor het team die gelijk van meerwaarde is. Zo dragen wij bij aan de energie, prestaties en winstgevendheid van je organisatie.

Waarom werving en selectie bij PDCU?

  • De juiste persoon vinden. Luisteren, de juiste vragen stellen, inschatten en verder doorvragen: bij PDCU kijken we verder dan onze neus lang is. Zo leren we de persoon achter de sollicitant kennen.
  • Tijdsbesparing. Wij nemen je de complete werving en selectie uit handen en presenteren je alleen de juiste kandidaat.
  • Eerlijke tarieven. PDCU rekent een duidelijk lager tarief dan het gemiddelde tarief in de markt.
  • Niet goed, geld terug. Geef je binnen drie maanden aan dat je niet tevreden bent? Dan krijg je je geld terug.

 

Hoe wij dit aanpakken:

1. Een heldere vacature

Je kunt pas de juiste mensen werven als je weet wat je nodig hebt. Aan kennis, competenties én persoonlijkheid. PDCU kent de dynamiek van het mkb, stelt de juiste vragen en komt zo samen met jou tot het juiste functie- en persoonlijkheidsprofiel. Dit vertalen we naar een treffende vacaturetekst die de juiste professionals aanspreekt.

2. Kritische eerste selectie

Cv’s doornemen, referenten bellen, kandidaten uitnodigen en afwijzingen sturen: jij kunt je kostbare tijd wel beter gebruiken. PDCU neemt je alles uit handen. We selecteren kritisch en nodigen alleen de beste kandidaten uit voor een gesprek.

3. 'Echte' gesprekken voeren

Standaardvragenlijsten? Daar doen wij niet aan. PDCU stelt gerichte vragen, luistert goed en creëert de juiste sfeer. Alleen zo kunnen we iemands persoonlijkheid echt doorgronden. En bepalen of iemand de juiste bagage en motivatie heeft om binnen jouw organisatie te komen werken.

4. Kennismaking

Pas als wij ervan overtuigd zijn dat we de juiste kandidaat gevonden hebben, stellen we die aan je voor. Na de kennismaking hakken we in overleg de knoop door. Heb jij hetzelfde goede gevoel als wij? Dan is de keus zo gemaakt.

5. Plaatsing, evaluatie en borging

Natuurlijk regelen wij alles rondom de plaatsing van de nieuwe medewerker. Maar daar houdt onze betrokkenheid niet op. Ook daarna zoeken we regelmatig contact om te horen hoe de collega bevalt. De eerste drie maanden geldt: niet tevreden, geld terug!