Vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze klanten.
Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures. Interesse? Reageer snel.

Servicemedewerker plaagdierbeheersing (regio Den Bosch of regio Arnhem)

Ben jij actiegericht, kun je correct met verschillende mensen omgaan en kun je mensen goed adviseren? Dan is dit misschien jouw mogelijkheid voor een nieuwe carrière!

Lees verder

Tekenaar/Werkvoorbereider

PDCU is op zoek naar een tekenaar/werkvoorbereider voor een platte no-nonsens organisatie in de regio Uden.
Lees verder

Magazijnmedewerker

PDCU zoekt een magazijnmedewerker voor een platte no-nonsens organisatie in de regio Uden. Je bent samen met een klein team in deze functie verantwoordelijk voor de ontvangst, opslag en verwerking van alle goederen. We zijn op zoek naar iemand die het team blijvend komt versterken.
Lees verder

CNC frezer

PDCU is op zoek naar een CNC frezer voor een kleinschalig metaalbedrijf in de omgeving Uden. Dit bedrijf maakt veel diverse producten in kleine aantallen. Het werk kent dus veel variatie.Lees verder

Signmaker/Vormgever

Voor een opdrachtgever zij wij op zoek naar een  Signmaker/vormgever.  Het betreft een no-nonsense bedrijf in de regio Uden dat innovatieve reclame-uitingen ontwerpt en produceert voor haar klanten.
Lees verder

Bedrijfsleider service en onderhoud

PDCU is op zoek naar een Bedrijfsleider service en onderhoud voor een veelzijdig bouwbedrijf in de omgeving Uden. We zoeken een prettige leider met de ambitie om het succes van de afdeling uit te bouwen.

Lees verder