Vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze klanten.
Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures. Interesse? Reageer snel.

Signmaker/Vormgever

Voor een opdrachtgever zij wij op zoek naar een  Signmaker/vormgever.  Het betreft een no-nonsense bedrijf in de regio Uden dat innovatieve reclame-uitingen ontwerpt en produceert voor haar klanten.
Lees verder

Bedrijfsleider service en onderhoud

PDCU is op zoek naar een Bedrijfsleider service en onderhoud voor een veelzijdig bouwbedrijf in de omgeving Uden. We zoeken een prettige leider met de ambitie om het succes van de afdeling uit te bouwen.

Lees verder

Servicemedewerker plaagdierbeheersing (regio Arnhem)

Ben jij actiegericht, kun je correct met verschillende mensen omgaan en kun je mensen goed adviseren? Dan is dit misschien jouw kans op een nieuwe carrière.
Lees verder

Commercieel Manager

PDCU is op zoek naar een Commercieel Manager voor een bouw gerelateerd bedrijf in de omgeving Uden. Het bedrijf werkt voor opdrachtgevers in Nederland en België, en voert alle werkzaamheden in eigen beheer uit.
Lees verder

Telescoopkraan Machinist

Voor een dynamisch hijs- en transportbedrijf in de regio Uden is PDCU op zoek naar een ervaren telescoopkraan machinist. Het bedrijf biedt klanten doeltreffende oplossingen voor elk hijs- en transportprobleem.
Lees verder

Medewerker Klantenservice

Voor een bedrijf in de regio Uden is PDCU op zoek naar een medewerker klantenservice. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie, logistiek en verkoop van medische producten.

Lees verder