Vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze klanten.
Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures. Interesse? Reageer snel.

Metaalbewerker

Voor een groeiend bedrijf in Uden zijn we op zoek naar een Allround Metaalbewerker die echte passie heeft voor het vak. Lees verder

Verkoper/Verkoopster meubelafdeling (38 uur)

Coppens Warenhuis is een toonaangevend bedrijf met een gevarieerd aanbod op gebied van (tuin) meubelen, carnaval, vuurwerk, vloerbedekking, speelgoed en allerhande artikelen voor in huis. Ben jij die creatieve meubelverkoper die bij Warenhuis Coppens aan de slag wil?
Lees verder

Junior Financieel Administratief Medewerker

Ben jij een gedreven financiële duizendpoot met een passie voor cijfers en techniek? De rol is breed en kent zowel administratieve als communicatieve aspecten.
Lees verder

Planner servicecontracten

Kun jij het Nederlandse wegennet wel dromen en vind jij het een sport om de gemiddelde reisminuten voor je collega’s zoveel mogelijk te beperken? Dan is dit wellicht jouw kans op een nieuwe uitdaging!
Lees verder

Servicemedewerker (regio Utrecht)

“Je eigen klanten bezoeken, zelfstandig aan het werk, zelf specialist worden en mensen adviseren. Het voelt alsof je eigen ondernemer bent alleen dan met collega’s op de achtergrond die elkaar helpen waar nodig.” Spreekt dit je aan en ben jij actiegericht, kun je correct met verschillende mensen omgaan en kun je mensen goed adviseren? Dan is dit misschien jouw mogelijkheid voor een nieuwe carrière!
Lees verder

(leerling) Allround medewerker Grondverzet  (Fulltime, regio Uden)

Zit je niet graag stil, houd je van afwisseling en ben je graag buiten/op pad? Beschik je al over de nodige kennis en ervaring of ben je bereid om dit op te doen? Dan is deze vacature misschien wat voor jou!
Lees verder