Vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze klanten.
Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures. Interesse? Reageer snel.

Allround medewerker

Heb jij affiniteit met en interesse in techniek? Houd jij van doorpakken en afwisseling? Werk je graag in een klein ervaren team? Kan je goed overweg met een gezonde dosis tijdsdruk? Vind je collegialiteit belangrijk? En vind je het leuk om meer te leren zodat je ook andere werkzaamheden mag verrichten?
Zijn jouw antwoorden op deze vragen volmondig ja? Dan hoor jij in dit team!

Lees verder

Magazijnmedewerker met technische aanleg

PDCU zoekt een magazijnmedewerker voor een familiebedrijf in de regio Uden, dat zich richt op de verkoop van technische hulpmiddelen voor met name de zakelijke markt. Het bedrijf kenmerkt zich door een no-nonsense en informele werkcultuur.Lees verder

Metaalbewerker

Voor een groeiend bedrijf in Uden zijn we op zoek naar een Allround Metaalbewerker die echte passie heeft voor het vak. Lees verder

Plaagdierbeheerser (diverse regio’s)

Word Plaagdierbeheerser bij ZUNGO Pest Control B.V. en ontwikkel jezelf tot zelfstandig specialist.
Lees verder

(leerling) Allround medewerker Grondverzet  (Fulltime, regio Uden)

Zit je niet graag stil, houd je van afwisseling en ben je graag buiten/op pad? Beschik je al over de nodige kennis en ervaring of ben je bereid om dit op te doen? Dan is deze vacature misschien wat voor jou!
Lees verder

Tekenaar/Werkvoorbereider (Fulltime, regio Uden)

Kun jij de wensen van de klant concretiseren en op een accurate manier in een technische tekening vastleggen, en deze tekening vervolgens vertalen naar een correcte uitvoering? In samenwerking met een klein team, binnen een organisatie met een no-nonsense mentaliteit en korte lijnen?
Dan ben jij de tekenaar/werkvoorbereider die wij zoeken!
Lees verder