Vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze klanten.
Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures. Interesse? Reageer snel.

Technisch Magazijnmedewerker (Fulltime, regio Uden)

Heb jij affiniteit met bouwkunde en wil jij graag werken binnen een klein team? Staan structuur, orde en netheid bij jou vooraan in het woordenboek? En kun je deze zaken overbrengen op anderen zodat alles draaiende blijft binnen en rondom jouw magazijn?
Lees verder

Allround Plaatbewerker (fulltime, regio Uden)

PDCU is opzoek naar een zelfstandige, betrokken en gedreven Allround Plaatwerker die zin heeft om zijn kennis & kwaliteiten in te zetten voor de Agrarische sector. En eventueel zelfs door te groeien! Ben jij degene die wij zoeken? Lees dan gauw verder.
Lees verder

Servicemedewerker Plaagdierbeheersing (regio ‘s Hertogenbosch)

“Je eigen klanten bezoeken, zelfstandig aan het werk, zelf specialist worden en mensen adviseren. Het voelt alsof je eigen ondernemer bent alleen dan gesteund door collega’s op de achtergrond die elkaar helpen waar nodig.” Spreekt deze tekst je aan en ben jij actiegericht, kun je correct met verschillende mensen omgaan en kun je mensen goed adviseren? Dan is dit misschien jouw mogelijkheid voor een nieuwe carrière! Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde servicemedewerker plaagdierbeheersing die bekend is met het vak of gemotiveerd is het vak te leren.

Lees verder

Commercieel Manager met LEF!

Wil jij meebouwen aan een organisatie en het gezicht van het bedrijf worden? Als commercieel manager is geen dag hetzelfde! Je hoofddoel is het verkopen van uitzenduren bij (potentiële) klanten. Je legt contact met allerlei soorten klanten: van metaalbedrijven tot champignonkwekerijen. Jij als commercieel manager probeert je klanten te helpen door extra handjes in het bedrijf aan te bieden. Je probeert een contract af te sluiten (voor zoveel mogelijk mensen/ uren) tegen een zo’n gunstig mogelijke marge. Daarnaast ben jij het gezicht van het bedrijf, wat o.a. betekent dat je, samen met de intercedenten, klanten af en toe ook te woord staat wanneer ze ergens tegen aanlopen en zorgdraagt dat ‘t zo snel mogelijk wordt opgelost.
Lees verder

CNC Draaier Metaalbewerking (Fulltime, regio Uden)

Je bent van nature nauwkeurig ingesteld. Niet alleen vind je het leuk om m.b.v. CNC draaibanken zaken te construeren, zo ook met jouw creatieve brein! Daarmee bedenk je graag bewerkingsstrategieën en bewerkingsprogramma’s die de kwaliteit van de productie ten goede komen. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel in ’t werk is groot, want je weet wat de consequenties zijn voor de productie als je niet juist handelt. Herken je jezelf hierin? Dan is dit misschien een vacature voor jou!
Lees verder

Hoofd Technische dienst Metaalbewerking (Fulltime, regio Uden)

Twee rechterhanden, verstand van (elektro)techniek en leidinggevende capaciteiten. Ervoor zorgen dat de productie (letterlijk) als een geoliede machine loopt en blijft lopen. Samen met het team wat onder jouw leiding staat. Iets voor jou?
Lees verder