Vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze klanten.
Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures. Interesse? Reageer snel.

Verkoop-Assistent (regio Uden, fulltime)

Mede zorgdragen dat alles goed verloopt zodat iedereen lekker z’n werk kan doen. Hier en daar een rol spelen in de verkoop, maar ook de orders en auto’s die binnen zijn gekomen voor jouw rekening nemen. Juist die diversiteit spreekt jou wel aan. Ja? Lees gauw verder.
Lees verder

Technisch Magazijnmedewerker (Fulltime, regio Uden)

Heb jij affiniteit met bouwkunde en wil jij graag werken binnen een klein team? Staan structuur, orde en netheid bij jou vooraan in het woordenboek? En kun je deze zaken overbrengen op anderen zodat alles draaiende blijft binnen en rondom jouw magazijn?
Lees verder

Allround Plaatbewerker (fulltime, regio Uden)

PDCU is opzoek naar een zelfstandige, betrokken en gedreven Allround Plaatwerker die zin heeft om zijn kennis & kwaliteiten in te zetten voor de Agrarische sector. En eventueel zelfs door te groeien! Ben jij degene die wij zoeken? Lees dan gauw verder.
Lees verder

Servicemedewerker Plaagdierbeheersing (regio ‘s Hertogenbosch)

“Je eigen klanten bezoeken, zelfstandig aan het werk, zelf specialist worden en mensen adviseren. Het voelt alsof je eigen ondernemer bent alleen dan gesteund door collega’s op de achtergrond die elkaar helpen waar nodig.” Spreekt deze tekst je aan en ben jij actiegericht, kun je correct met verschillende mensen omgaan en kun je mensen goed adviseren? Dan is dit misschien jouw mogelijkheid voor een nieuwe carrière! Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde servicemedewerker plaagdierbeheersing die bekend is met het vak of gemotiveerd is het vak te leren.

Lees verder

Expeditie – Magazijnmedewerker (fulltime, regio Uden)

Heb jij het inzicht om vracht op een logische manier in een vrachtwagen te laden? Wil je betaald fitnessen en werken in een leuk, jong team?
Lees verder

Autodemontage Monteur Buitenterrein (Fulltime, regio Uden)

Lekker aan auto’s sleutelen, de hele dag in de weer zijn, en dat in de buitenlucht!
YES?! Lees dan vlug verder.
Lees verder