Vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze klanten.
Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures. Interesse? Reageer snel.

Servicemedewerker Plaagdierbeheersing (regio Rotterdam – Den Haag – Amsterdam – Utrecht)

“Je eigen klanten bezoeken, zelfstandig aan het werk, zelf specialist worden en mensen adviseren. Het voelt alsof je eigen ondernemer bent alleen dan met collega’s op de achtergrond die elkaar helpen waar nodig.” Spreekt deze tekst je aan en ben jij actiegericht, kun je correct met verschillende mensen omgaan en kun je mensen goed adviseren? Dan is dit misschien jouw mogelijkheid voor een nieuwe carrière!
Lees verder

Servicemedewerker Plaagdierbeheersing (regio ‘s Hertogenbosch)

“Je eigen klanten bezoeken, zelfstandig aan het werk, zelf specialist worden en mensen adviseren. Het voelt alsof je eigen ondernemer bent alleen dan gesteund door collega’s op de achtergrond die elkaar helpen waar nodig.” Spreekt deze tekst je aan en ben jij actiegericht, kun je correct met verschillende mensen omgaan en kun je mensen goed adviseren? Dan is dit misschien jouw mogelijkheid voor een nieuwe carrière!
Lees verder

KAM Medewerker (leerling evt. mogelijk) (regio Uden, 32 – 40 u i.o.)

Op het moment dat er iets niet loopt zoals het hoort, begint het bij jou te jeuken. Dat kan beter! Jouw doel: de gang van zaken, voor mens en machine, zo goed en veilig mogelijk laten verlopen. Daarnaast ben je graag op pad en kom je bij verschillende bedrijven, dat zorgt voor nóg meer afwisseling in het werk. Klinkt bekend? Lees vooral verder.
Lees verder

(leerling) Allround medewerker Grondverzet  (Fulltime, regio Uden)

Zit je niet graag stil, houd je van afwisseling en ben je graag buiten/op pad? Beschik je al over de nodige kennis en ervaring of ben je bereid om dit op te doen? Dan is deze vacature misschien wat voor jou!
Lees verder

Chef Werkplaats Aannemingsbedrijf (Fulltime of parttime in overleg , regio Uden)

Twee rechterhanden, verantwoordelijkheidsgevoel en technisch inzicht. Dat zijn woorden die jou omschrijven. Jij vind het leuk om het reilen en zeilen op de werkplaats voor eigen rekening te nemen en dat kun je ook goed. Lekker sleutelen, de baas zijn over jouw werkplaats en zorgen dat alles klopt.
Ben jij onze kandidaat?
Lees verder

Commercieel Medewerker in- en verkoop Metaalgroothandel (Fulltime, regio Uden)

Handelen en verkopen, dat kun je wel. Met jouw probleem oplossend vermogen en technisch inzicht kun je klanten voorzien van een goed onderbouwd advies. U vraagt, wij draaien! Je maakt gemakkelijk contact waardoor zowel klanten als leveranciers met je weglopen. Serieus wanneer het moet, een grapje wanneer het kan.  Collega’s vind je leuk en belangrijk, maar zelfstandig werken vind je ook heerlijk. Word jij blij van bovenstaande omschrijving? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!
Lees verder