Vacatures

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze klanten.
Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures. Interesse? Reageer snel.

Servicemedewerker plaagdierbeheersing (regio Den Bosch, Waalwijk, Zaltbommel)

Ben jij actiegericht, kun je correct met verschillende mensen omgaan en kun je mensen goed adviseren? Dan is dit jouw mogelijkheid voor een nieuwe carrière! ZUNGO Pest Control B.V. heeft vanwege hun groeiende klantenbestand een nieuwe collega nodig. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde servicemedewerker plaagdierbeheersing die bekend is met het vak of gemotiveerd is om het vak te leren.

Lees verder

Magazijnmedewerk(st)er (24 uur)

Heb jij affiniteit en interesse in techniek? Houd jij van doorpakken en afwisseling? Werk je graag in een klein ervaren team? Kan je goed overweg met een gezonde dosis tijdsdruk?

Zijn jouw antwoorden op deze vragen volmondig ja? Dan hoor jij bij ons in het team!

Lees verder

Commercieel medewerker binnendienst (fulltime)

PDCU zoekt een Commercieel medewerker binnendienst voor een familiebedrijf in de regio Uden, dat zich richt op de verkoop van technische hulpmiddelen voor met name de zakelijke markt. Het bedrijf kenmerkt zich door een no-nonsense en informele werkcultuur.

Lees verder

Metaalbewerker

Voor een groeiend bedrijf in Uden zijn we op zoek naar een Allround Metaalbewerker die echte passie heeft voor het vak. Lees verder

Junior Financieel Administratief Medewerker

Ben jij een gedreven financiële duizendpoot met een passie voor cijfers en techniek? De rol is breed en kent zowel administratieve als communicatieve aspecten.
Lees verder

Planner servicecontracten

Kun jij het Nederlandse wegennet wel dromen en vind jij het een sport om de gemiddelde reisminuten voor je collega’s zoveel mogelijk te beperken? Dan is dit wellicht jouw kans op een nieuwe uitdaging!
Lees verder