Waar wij voor staan

Begrijpen + Bewust worden = Groeien

Door medewerkers en MKB-ondernemers te begrijpen en hen bewust te maken van oplossingen voor personeels- en organisatievraagstukken, kan mens en organisatie verder groeien.

Waarom PDCU

Onze missie is om met de juiste intentie dát te doen waar een organisatie écht iets aan heeft. Niet meer en niet minder.
Het is eigenlijk precies wat de oprichter van PDCU destijds voor ogen had. Als teamspeler met de juiste kennis, ervaring en die typische Brabantse benadering helpen wij bedrijven en haar mensen daadwerkelijk verder. Wij willen de regionale MKB partner zijn die ondernemers de beste oplossing biedt voor personeel- en organisatievraagstukken.

Hoe werkt PDCU

Met oprechte aandacht, kennis van zaken en een persoonlijke aanpak.

Oprechte aandacht

Wij werken open, eerlijk en transparant. Durven ons uit te spreken als we anders denken en zijn echt aanwezig in een gesprek, waardoor mensen beter naar buiten gaan dan dat ze naar binnen kwamen.

Kennis van zaken

Wij weten waarover we praten. Beschikken over de juiste vaardigheden, ervaring en samenwerkingspartners waarmee wij MKB organisaties een meerwaarde kunnen bieden.

Persoonlijke aanpak

Wij zijn van mening dat maatwerk nodig is om mooie resultaten te kunnen bereiken en dat een afspraak  een afspraak is. Kennismaken is een mooi begin van een wederzijds proces.