De beste wensen! Maar eerst … een terugblik op 2017

Als de kerststemming bezit van ons neemt en de oliebollen bijna de pan in gaan, blikken wij van PDCU altijd terug op het afgelopen jaar. En dat doen we met plezier. Want al jaren op rij kijken wij terug op een gezonde groei. Hieronder een greep uit de mooie resultaten die wij in 2017 bij onszelf én onze klanten hebben neergezet.

PDCU groeit

Vooral op het gebied van werving en selectie, coaching en ondersteuning bij organisatieontwikkeling zijn wij in 2017 gegroeid. Niet voor niets is ons team aangevuld met twee nieuwe collega’s: Gijs en Lærke zetten zich vooral in op het gebied van re-integratie en coaching. Ook sloten zich nieuwe klanten bij ons aan. Extra leuk is dat een aantal van hen dat deed na een warme aanbeveling van bestaande klanten.

Goede resultaten bij onze klanten

We hebben het afgelopen jaar mooie resultaten geboekt bij onze klanten. Enkele voorbeelden:

 • Daling ziekteverzuim
  Onze verzuimaanpak en focus op preventie bij het mkb in de regio Uden hebben effect. Het gemiddelde ziekteverzuimpercentage is met 1% gedaald ten opzichte van vorig jaar.
 • Contractverlenging voor geplaatste kandidaten
  Via werving en selectie hebben we veel matches tussen onze klanten en goede kandidaten gemaakt. En naar tevredenheid, zo blijkt: alle kandidaten kregen in 2017 contractverlenging!
 • Zichtbaar resultaat door coaching
  Wow … De deelnemers aan onze coachingstrajecten geven zichzelf stuk voor stuk een hoger cijfer als het gaat om hoe zij zich voelen. En niet alleen dat: zij functioneren ook beter in het dagelijks leven, wat een zichtbaar beter resultaat op hun werkplek heeft opgeleverd.
 • Meer werkplezier, meer output
  PDCU ondersteunde diverse bedrijven op het gebied van P&O. We zien dat teams nu prettiger draaien. Er is meer werkplezier, en dat vertaalt zich naar meer output.
 • Positieve reacties op de training leiderschap
  De evaluaties na afloop van onze leiderschapstrainingen leverden alleen maar positieve reacties op. De deelnemers koppelden terug dat zij belangrijke nieuwe inzichten rijker zijn, die zij ook daadwerkelijk toepassen in de dagelijkse praktijk.

 

Hartelijk dank!

Deze mooie resultaten hebben wij bereikt dankzij de opdrachten en het vertrouwen van jou en onze andere klanten. Hartelijk dank daarvoor! Ook bedank ik ons team, dat zich elke dag met veel plezier met elkaar en voor onze klanten en hun medewerkers inzet.
Rest mij om iedereen voor het nieuwe jaar alle gezondheid en veel werkplezier toe te wensen. Wijzelf bouwen op de ingeslagen weg verder. En kijken vast vooruit naar ons tienjarig bestaan in 2018!