Anita Habraken

Algemeen medewerker

Dit ben ik

Ik hou ervan om het mensen naar de zin te maken. Thuis doe ik dat bijvoorbeeld door lekker te koken voor familie en vrienden. In mijn werk betekent het dat alle randzaken geregeld zijn, van administratie tot inkoop. Zo kunnen mijn collega’s zich concentreren op hun corebusiness en optimaal hun werk doen. En daar profiteren onze klanten weer van. Een bedrijf dat goed is voor zijn medewerkers, krijgt die investering dubbel en dwars terug. Daar geloof ik in. En ik ben blij dat ik daar bij PDCU mijn steentje aan kan bijdragen.

Mijn achtergrond

Door mijn ervaring als barmedewerkster, serveerster en receptioniste weet ik als geen ander hoe je zaken efficiënt geregeld krijgt, zonder daarbij het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Behalve bij PDCU kun je me ook tegenkomen bij de Jumbo, waar ik werkzaam ben als medewerkster klantenservice.

Hier sta ik voor

Ik ben een doorpakker. Niet te lang stilstaan bij zaken die wat minder gingen, maar snel de draad weer oppakken en ervoor gaan. Met een proactieve houding bereik je meer!