Chantal Rovers

P&O adviseur

Dit ben ik

Mijn passie? Mensen laten groeien en vooruit helpen. Ik ben een optimist, hou van eerlijkheid en van aanpakken. Dat komt goed van pas als ik ondernemers en medewerkers help een passend HR-beleid neer te zetten en ze train om dit in de praktijk toe te passen. Ze weten wat ze aan mij hebben. Mijn andere grote passie is reizen: andere mensen, culturen, landschappen en natuurlijk de vrijheid. Ultiem.

Mijn achtergrond

De combinatie van mijn P&O-opleiding en een dosis levenservaring maakt mij tot een eerlijke en doelgerichte adviseur. De grootste uitdaging in mijn leven was het revalideren van een ernstig auto-ongeluk. Dat ging met kleine stapjes, vallen en opstaan, maar het toverwoord was ‘geduld’ (niet mijn sterkste eigenschap). Nu kan ik met trots zeggen dat ik er weer helemaal ben.  Als P&O-adviseur bij PDCU heb ik elke dag uitdaging en afwisseling, binnen een professioneel en warm team en met prettige klanten.

Hier sta ik voor

Ik geloof dat alles begint met de eerste stap. Ik sta voor passend advies, waarmee de klanten daadwerkelijk geholpen zijn. Maar ook daarna begeleid ik werkgevers en medewerkers stap voor stap. Alleen dan kunnen ze groeien.