Femke van Oosterwijk

Coach

Dit ben ik

Een energieke en enthousiaste jongedame. Ik ben iemand die realistisch is, eerlijk, oprecht en vooral kijkt naar kansen en mogelijkheden. Ik ben bevoorrecht met een behoorlijk empathisch vermogen, dit maakt dat ik snel en goed aanvoel een ander en ikzelf nodig heb. Ik moet niet werken, ik mag werken. En dat zorgt er mede voor dat ik onwijs veel voldoening en plezier haal uit mijn werk.

Mijn achtergrond

Ik heb altijd geroepen: “Ik wil mijn eigen bedrijf”. Tussen dat eigen bedrijf en nu hebben wel de nodige uitdagingen gezeten.
Ik kreeg in 2009 een heel heftig auto ongeval, ik heb flink mogen revalideren. Ik kan helaas niet alles meer wat ik voorheen wel kon. Toch krabbelde ik op, vond een leuke man, mocht twee prachtige dochters krijgen. In 2015 stond het volgende life event voor de deur, het overlijden van de vader van onze dochters. Heftig? Nou en of! Toch maken al deze events dat ik nu met nog meer passie doe wat ik doe, coaching! Hier ligt echt mijn hart, luisteren naar de ander, samen op zoek gaan naar de mooie dingen in het leven, zaken in perspectief plaatsen, relativeren, het verdriet mag er zijn enkel verlies niet uit ogen wat er wel is.
Ja soms is het leven heel oneerlijk en zwaar… enkel wordt het beter, heus echt waar.

Hier sta ik voor

Ik kijk naar wat ik heb en ik werk voor wat ik wil. Ik probeer grotendeels de beste versie van mezelf te zijn en het leven te leiden zoals ik dat voor ogen heb. Ik hoop doormiddel van mijn kijk op het leven, mijn enthousiasme dat ik jou aansteek, zodat ook jij de allerbeste versie van jezelf mag vinden.