Franceska Severijnen

Casemanager verzuim / P&O adviseur

Dit ben ik

Een betrokken casemanager die gelooft in een doelmatige aanpak van ziekteverzuim- en re-integratietrajecten. En in de kracht van werken met plezier en betrokkenheid. Daarnaast ben ik getrouwd, moeder van twee kinderen en een paardenliefhebber. Ik vind het heerlijk om op mijn paard te rijden en het te verzorgen. Ook hou ik van lezen en koken.

Mijn achtergrond

Ik heb jaren bij een vakbond gewerkt, als juridisch medewerker op het terrein van arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. Het was daarna een bewuste keuze om als casemanager verzuim voor werkgevers aan de slag te gaan. Ik heb heel wat trajecten rond P&O-vraagstukken en ziekteverzuim spaak zien lopen, puur omdat het werkgever en werknemer ontbrak aan grip op de situatie. Met als gevolg: onnodig hoge kosten voor de werkgever. Ik ben ervan overtuigd dat dit anders kan. Ik wil medewerker én werkgever graag vanaf het begin in een re-integratieproces begeleiden, om stagnatie te voorkomen en kansen te benutten.

Hier sta ik voor

Ik hou van een duidelijke en pragmatische aanpak. Verzuimzaken kunnen complex zijn vanwege de wet of de arbeidsrelatie. Ik vind het een uitdaging om op pragmatische wijze tot een goede oplossing te komen. Voor alle betrokkenen.