Inge Leemhuis (Crov)

Casemanager verzuim / P&O adviseur

Dit ben ik

Een casemanager verzuim die op alle P&O-fronten ondersteuning biedt. De ene werkgever begeleid ik bij verzuimtrajecten of help ik met het terugdringen van verzuim. Voor de andere stel ik contracten en functieprofielen op en ondersteun ik bij de ontwikkeling van medewerkers. Een uitdaging, omdat elke situatie anders is. Daarbuiten vind ik het heerlijk om mijn tijd te besteden aan mijn gezin, een gezellig potje tennis of het lezen van een goed boek.

Mijn achtergrond

Als dochter van een ondernemer uit het mkb, kan ik me goed inleven in de problematiek van werkgevers. Ik heb jarenlang leidinggegeven aan een commerciële, administratieve en facilitaire afdeling en kwam er in de loop der tijd steeds beter achter wat medewerkers beweegt. Bij verzuim zijn vaak meerdere factoren in het spel en door wet- en regelgeving wordt het voor de werkgever soms complex. Onbegrip en onwetendheid kunnen dan aan beide kanten een rol spelen. Ik vind het belangrijk om met mijn kennis toegevoegde waarde te leveren aan werkgever én medewerker. Arbeidsongeschiktheid is al vervelend genoeg, voor alle betrokkenen.

Hier sta ik voor

Het is mijn missie om voor zowel werkgever als medewerker een win-winsituatie te creëren. Ik vind het belangrijk om écht iets voor anderen te betekenen. Want beter onvolmaakt en echt, dan gemaakt volmaakt.