Lærke Gerretsen

Coach

Dit ben ik

Eerlijk, gedreven en optimistisch. Ik krijg energie van andermans geluk en dat beweegt mij om mensen te helpen en me daar honderd procent voor in te zetten. Zo begeleid ik naast mijn werk autistische jongeren op het gebied van wonen. Ik ben graag onder de mensen, ben ik een groot muziekliefhebber, ga graag naar festivals en hou van de natuur. Daarnaast rij ik paard en geef ik paardrijles.

Mijn achtergrond

Vrienden kwamen altijd al bij mij voor een luisterend oor en advies, en ik merkte dat dit me lag. Na mijn opleiding toegepaste psychologie voelde het dan ook als een verrijking om echt in de praktijk aan de slag te gaan met een zelfontwikkelde training. Ik begeleidde mensen in de bijstand op zoek naar werk. Tot ik door een ongeluk in een revalidatieproces terechtkwam en ineens niks meer kon. Een hele klap, zeker voor een sportieveling als ik. In deze heftige periode stond ‘accepteren’ centraal. Ik leerde kleine dingen te waarderen en zag in hoe belangrijk het is om invulling te geven aan je leven. Deze ervaringen neem ik nu vol enthousiasme mee in mijn werk bij PDCU.

Hier sta ik voor

Iedereen heeft zijn eigen talenten en kwaliteiten die benut kunnen worden in passend werk. Werk brengt mensen niet alleen zekerheid, maar ook structuur, betekenis en groei. Deze factoren vormen in mijn ogen de basis voor wat iedereen uiteindelijk wil bereiken in het leven: geluk.