Marieke Lucius

P&O adviseur / coach

Dit ben ik

Een gemotiveerde casemanager en P&O-adviseur, die in is voor Brabantse gezelligheid: terrasje, koken, spelletjes en uit eten. In mijn woonplaats Eindhoven ervaar ik de dynamiek van de stad. In Uden, waar ik ben opgegroeid, ben ik graag en vaak in het dorp en bij mijn vrienden en familie. Aandacht voor mensen en praten met elkaar is ook een van de drijfveren in mijn werk. Werkgevers ontzorg ik door de volledige verzuimbegeleiding uit te voeren. Tegelijkertijd kijk ik naar de toekomst: hoe zorgen we voor een optimale ontwikkeling van de organisatie én medewerkers?

Mijn achtergrond

Als echte Udense begon ik mijn carrière bij Bakker Boonaerts in Uden. Na mijn studie rolde ik het P&O-vak in en ondersteunde ik grote werkgevers bij de inrichting van hun personeelsbeleid. Na een aantal jaren heb ik de overgestap naar PDCU gemaakt, waar ik geniet van de korte lijnen met onze klanten en hun medewerkers. Werkgevers begeleiden bij de ontwikkeling én het behoud van een passend personeelsbeleid, daar haal ik energie uit. Daarom ben ik helemaal op mijn plek bij PDCU, waar ik niet alleen op de voorgrond werkzaam ben voor onze klanten, maar me ook richt op interne ontwikkelingen.

Hier sta ik voor

Praten is altijd de beste oplossing. Ik geloof dat je als organisatie veel kunt bereiken door in gesprek te blijven met medewerkers. Dit is dé manier om kwaliteiten en behoeften van medewerkers te koppelen aan kansen en vragen binnen de organisatie.