In de juiste flow komen: zo doe je dat

Je kent het misschien wel. Soms loopt het allemaal even niet zo lekker. Je krijgt je werk niet goed gedaan of je leidinggevende is niet helemaal tevreden. Of misschien pieker je thuis over van alles en nog wat. Het is duidelijk: je zit niet in de juiste flow.


Je wilt het wel anders, maar hoe doe je dat? Met Gijs, onze eigen flow-specialist ! Hij helpt jou en je team met een gericht coachingstraject om in de juiste flow te komen en vooral: te blijven.

Genieten van succes

Flow is absoluut geen zweverig gevoel. Zie het als een natuurlijke menselijke energie of kracht waarmee je veel makkelijker en prettiger door het soms hectische leven gaat. Als je in de juiste flow zit, merk je dat vanzelf. Je geniet dan van succesmomenten zonder dat het moeite lijkt te kosten. Heb jij op dit moment de juiste energie te pakken? In dat geval kun je onderstaande punten volmondig bevestigen.

  • Je kent je sterke punten  en mikt op haalbare doelen.
  • Je blik is op de toekomst gericht.
  • Je staat geregeld stil bij wat je een goed gevoel geeft.
  • Je piekert niet over dingen waar je geen controle over hebt en slaapt voldoende.
  • Je durft soms uit je comfortzone te stappen.
  • Je lacht en geniet voldoende.

Kun je niet overál ja op zeggen? Dan is groei naar meer flow mogelijk. Een resultaatgericht coachingstraject helpt je daarbij. PDCU biedt ondernemers en hun medewerkers coachingstrajecten aan om het beste uit zichzelf te halen. Onze flow-specialist Gijs helpt jou of je team bij het leren springen naar het onbekende. Groeien, noemen we dat. Het enige wat je nodig hebt om aan zo’n traject te beginnen, is een beetje lef.

Wat kan onze flow-specialist voor jou betekenen?

Jou energie geven en in beweging krijgen en houden. Dat is het doel van onze flow-specialist. Samen met Gijs ga jij – of je medewerker of team – aan de slag om de doelen die je stelt ook daadwerkelijk op een prettige en resultaatgerichte manier te halen. Een praktisch uitvoeringsplan begeleidt je stap voor stap van het hier en nu naar het gewenste resultaat. Gijs zorgt ervoor dat je ook doorzet als het even moeilijk wordt, zo nodig schakel je samen een paar tandjes bij. Net zo lang tot je de juiste energie hebt aangeboord om te groeien en in de flow te komen. En er voorlopig ook echt in te blijven!

In de praktijk

Je kunt flow- en coachtrajecten in veel verschillende situaties effectief inzetten. Hieronder vind je een greep uit de trajecten die PDCU in de eerste maanden van 2017 heeft gerealiseerd:
  • We hebben medewerkers ondersteund bij het maken van keuzes en het aanpakken van hun piekerfactoren, zoals stress, een gebrek aan zelfvertrouwen en bepaalde emoties. Zo zitten zij beter in hun vel zitten en groeien daardoor in hun werk.
  • Bij een jonge bijstandsuitkeringsgerechtigde heeft PDCU structuur aangebracht en een energieplan ontwikkeld. Hij boort nu zijn talenten en krachten weer aan en gaat de stap naar betaald werk maken.
  • We hebben een bedrijf begeleid bij het verbeteren van het arbeidsplezier en de communicatie. De medewerkers zijn gegroeid op het gebied van eigen kennis, talent en rendement en zij zijn zich nu bewust van hun al aanwezige krachten én nieuwe kansen.

 

Ook in de flow komen? Neem contact op met Gijs .