Heeft jouw organisatie plek voor gemotiveerde mensen?

Ze hebben allemaal een persoonlijk verhaal en om verschillende redenen tijdelijk een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar ook allemaal hetzelfde doel: een duurzame en mooie baan bij een werkgever in de regio. Zo startte een groep werkzoekende Udenaren de afgelopen maanden via de gemeente met een intensief begeleidingstraject bij PDCU. En met succes.

Samen keihard werken, maar ook genieten. Want je voorbereiden op het vinden van een werkplek is naast intensief ook mooi. Samen met onze coaches doorlopen de werkzoekenden een gericht en persoonlijk stappenplan: zijzelf staan daarin centraal.

De energie neemt toe

Er is vertrouwen, er wordt hard gewerkt en de energie neemt toe. En dat werpt zijn vruchten af. Verschillende mensen hebben al een fijne werkplek gevonden. Zo hebben we in de metaalindustrie, bouwsector en vervoersbranche mooie matches weten te maken. Maar daar stopt het natuurlijk niet. Wij blijven deze mensen én de werkgevers intensief begeleiden om samen toe te werken naar een duurzaam dienstverband.

Een match met jou?

We blijven mensen begeleiden die graag aan het werk willen. Misschien wel bij jou. Heeft jouw organisatie plek voor gemotiveerde werkzoekenden? Laat het ons weten. Wie weet levert het mooie matches op!